logo bloedsuiker
    December 2016
4 jaar ééndiabetes

Vier jaar geleden zijn Cathy, Jasper en Matthijs begonnen met Stichting ééndiabetes; een platform voor jongvolwassenen met type 1 diabetes (18+). Inmiddels hebben ze een vaste plaats in de Nederlandse diabeteswereld verworven en informeren en inspireren ze vele jongvolwassenen om op een positieve manier met hun diabetes om te gaan. Ze mogen dan ook niet ontbreken in dit kerstnummer van Bloedsuiker.nl. Hier hun hoogtepunt van 2016, kersttip en focus voor 2017.
 
Hoogtepunt 2016
Het hoogtepunt was onze nominatie voor de DESG-Leonardprijs. Dat was voor ons een aanmoediging dat we goede dingen doen en daar zijn we trots op. Uiteindelijk heeft Inge Olivier de prijs dit jaar gewonnen en dat heeft ze verdiend.
 
Tip voor de feestdagen
Wij zeggen altijd dat je met kerst je diabetes een beetje moet proberen te vergeten. Houd er rekening mee dat je bloedsuikers niet te controleren zijn vanwege al het lekkers, dan kan het alleen maar meevallen!
 
Focus 2017
We zijn druk bezig met een nieuwe website die beter past bij de huidige tijd. Zo moet hij beter werken op je smartphone en gaan we meer gebruik maken van Instagram, Snapchat en Youtube. Daarnaast willen we gewoon doorgaan met het informeren en inspireren van jongvolwassenen met type 1 diabetes. Type 1 heb je niet alleen!
 
13 januari viert ééndiabetes haar vierjarig bestaan. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan hier aan.

facebook google plus2 eendiabetes team
Inge, Jasper, Cathy en Matthijs van Stichting ééndiabetes


Bloedsuiker feliciteert ééndiabetes met haar 4-jarig bestaan