logo bloedsuiker
    Juli 2016
Groepscoaching voor jongeren

Je hebt type 1 diabetes en een hartstikke fijn en actief leven. Maar ook al ben je best tevreden, soms loop je toch tegen vragen aan. Hoe combineer je bijvoorbeeld een leuk leven met het goed managen van je diabetes? Word jij weleens gestrest van alle ballen die je in de lucht moet houden: werk, privé, samenleving, diabetes? Hoe ga je om met onbegrip uit je omgeving? Wat doe je met de goedbedoelde adviezen uit het ziekenhuis?

Groepscoaching
Stichting ééndiabetes en Brigiet Brink Coacht & Traint starten op 6 september met een groepscoaching voor jongeren met diabetes type 1 tussen ongeveer 20-35 jaar. Vind jij het prettig om samen met anderen op een positieve manier aan de slag te gaan met je diabetes? Of wil je meer regie in moeilijke situaties? Aarzel dan niet en meld je aan!

Let op: de leeftijdsaanduiding is een indicatie. Als je iets ouder of jonger bent en je hebt interesse, meld je dan gewoon aan! Via een telefonische kennismaking met de trainer onderzoeken we samen met jou of deze groep iets voor jou is.

Voor aanmelden of meer informatie ga naar:

Stichting ééndiabetes, groepscoaching

Brigiet Brink Coacht & Traint, groepscoaching

facebook google plusGroepscoaching diabetes