logo bloedsuiker
    Februari 2016
Loop voor goed doel tijdens 100e Vierdaagse

25 grote en kleine Nederlandse goede doelen roepen wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse op om zich te verenigen in de Vierdaagse sponsorloop. Naast het Diabetes Fonds hebben ook organisaties als het KWF en de Hartstichting een partnership met de Vierdaagse.

Het officiële actieplatform www.devierdaagsesponsorloop.nl is een nauwe samenwerking tussen de stichting 4Daagse en de verschillende goede doelen. Alléén geregistreerde Vierdaagse wandelaars kunnen zich op het platform aanmelden en hun prestatie koppelen aan een zelfgekozen goed doel. Behalve de grote nationale goede doelen die partner zijn van de sponsorloop, zoals het Diabetes Fonds, kunnen wandelaars ook een eigen goed doel kiezen en toevoegen aan de lijst. De organisatie van de sponsorloop garandeert dat alle sponsorgelden geheel en zonder inhouding van kosten worden uitbetaald aan de verschillende goede doelen.

Het sponsorloopplatform bestaat al enkele jaren. In 2015 deden bijna 600 wandelaars mee en steunden samen 198 goede doelen met gemiddeld € 666 per wandelaar. Dit jaar, tijdens de 100e Vierdaagse, streeft de organisatie naar tenminste 1.000 wandelaars die zich actief inzetten voor een goed doel. Elke wandelaar die verzekerd is van een startplaats in de Vierdaagse kan zich inschrijven voor de sponsorloop.
Ga voor meer informatie naar www.devierdaagsesponsorloop.nl

facebook google plus