logo bloedsuiker
    Oktober 2015
Informatieavond JDRF in Amsterdam

Op 12 november organiseert JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation) een informatieavond voor mensen met diabetes type 1 en al hun betrokkenen. JDRF is een internationale organisatie die geld bijeenbrengt voor een betere behandeling en de genezing van diabetes type 1. Ze vieren dit jaar hun vijfjarig bestaan in Nederland.

Programma
JDRF gaat in op de meest toonaangevende onderzoeken op het gebied van diabetes type 1. Daarnaast zullen ook kinderarts Henk Jan Aanstoot en arts-onderzoeker Siebe Spijker ingaan op recent wetenschappelijk onderzoek.

Waar en wanneer?
De avond vindt plaats op 12 november van 19:00 tot 22:00 uur in de aula van het AMC Ziekenhuis, Meibergdreef 9 te Amsterdam. 

Aanmelden is gratis
De toegang is gratis en u kunt zich hier aanmelden.

Borrelavond ééndiabetes
Een aantal keer per jaar organiseert Stichting ééndiabetes een borrelavond voor mensen met type 1 diabetes (18+). Gewoon om een gezellige avond te hebben en elkaar beter te leren kennen. De borrels vinden in verschillende grote steden door heel Nederland plaats.

De volgende borrels staan gepland op:

Vrijdag 6 november in Maastricht
Vrijdag 18 december in Groningen

Vanaf 20:00 uur ben je welkom in een nog nader te bepalen café. Drankjes en vervoer zijn op eigen kosten. Aanmelden kan via het Facebook evenement in de Facebookgroep 'Jongvolwassen en diabetes' (besloten groep) of via inge@eendiabetes.nl. Meer informatie vind je op www.eendiabetes.nl.

 

facebook google plus