logo bloedsuiker
    Juli 2015
Gadgets voor uw vakantiekoffer
Met de vakantie in aantocht hebben we een aantal producten voor u geselecteerd die handig en leuk zijn voor uw vakantiekoffer.

Een Combi Clutch voor al uw diabetesspullen

Op Prikkedief.nl vindt u een uitgebreid assortiment van tasjes waarin u uw diabetesmateriaal kunt meenemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Combi Clutch waarin u al uw spullen kunt meenemen: uw glucosemeter, insulinepennen, Dextro etcetera. De Combi Clutch is verkrijgbaar in acht hippe kleuren. Daarnaast zit er ook een mooie Pen Clutch in het assortiment.

De Combi Clutch is verkrijgbaar op www.prikkedief.nl voor € 29,95
De Pen Clutch voor € 19,95.

Waterdichte tas
Misschien kiest u liever voor een handige waterdichte tas voor kleine waardevolle spullen als glucosemeter, insulinepennen en mobiele telefoon. De Overboard Dry Tube tas beschermt tegen water, vuil of zand. De tas is geschikt tegen snelle onderdompeling, blijft drijven als deze in het water valt en is gemaakt van nylon-gecoate PVC zeildoek, dit is duurzaam en gemakkelijk schoon te vegen. De Overboard Dry Tube heeft een verstelbare en afneembare riem, dit betekent dat u deze tas hands-free kan dragen.

De Overboard Dry Tube tas, 5 liter is verkrijgbaar op www.kitestuff.nl voor € 15,95.

Opvouwbare weegschaal
Wilt u ook tijdens uw vakantie uw koolhydraten wegen, dan is de TriScale van Joseph Joseph misschien een optie? Deze weegschaal kunt u opvouwen en makkelijk in uw tas stoppen. Heel handig voor vakanties. De weegschaal heeft een LCD display.

De TriScale van Joseph Joseph is te bestellen op www.fonq.nl voor € 36,50 (let op dit is een aanbieding).

SOS design polsbandje
In noodsituaties is het belangrijk dat hulpverleners of omstanders snel weten dat u diabetes heeft. Cindy en Edwin hebben hiervoor een polsbandjes ontworpen waarin ze de cruciale medische gegevens van de mensen laten graveren. Er is keuze uit een assortiment van armbandjes voor dames, heren en kinderen. De prijzen liggen tussen de € 15,95 en € 38,95, inclusief graveren en verzendkosten.
Van ieder verkocht armbandje doneert Healtband.nl € 1,-- aan het Diabetesfonds. Zo konden ze onlangs € 900,-- doneren voor Diabetesonderzoek.

De armbandjes zijn te bestellen op www.healthband.nl..
201506Healthband doneert aan Diabetes Fonds.jpg

Lezen: ‘Doe mij maar diabetes’
Voor veel mensen met diabetes is het boek ‘Doe mij maar Diabetes’ een bron van herkenning. Het boek is geschreven door Loes Heijmans-Beek (1983) en beschrijft haar leven vanaf het moment dat zij de diagnose diabetes kreeg op 28 januari 2004. Een dag die haar leven veranderde. Uitdagingen, frustraties, angsten en grote dromen kwamen op haar pad. In dit boek leest u hoe zij hiermee omgaat en krijgt u een kijkje in haar leven.

Het boek ‘Doe mij maar diabetes’ is te bestellen op www.diabetesfeelgoods.nl


Dossier: vakantie en diabetes

Download hier uw vakantiechecklist 

Anders eten tijdens de vakantie
 
Voorkom ziekte tijdens uw vakantie
 
facebook google plusCombi Clutch Prikkedief


waterdichte tas diabetes OverBoard


TriScale koolhydraten weegschaal


healthband SOS diabetes


3DDoeMijMaarDiabetes LoesHeijmans