logo bloedsuiker
    Mei 2015
Koop een DON Magazine
Anderhalf jaar na het eerste DON Magazine ligt momenteel de tweede uitgave van deze glossy over en voor mensen met diabetes in de schappen. Het blad is uitgegeven door Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland). Deze stichting zet zich in voor het vinden van de oplossing van diabetes type 1. In het blad komen mensen met diabetes aan het woord over hun leven, diabetesonderzoekers over hun vorderingen en BNN-ers over hun relatie met diabetes.

DON Helden
Op de cover staat Humberto Tan samen met Kelly Zoghel (23). Kelly heeft zes jaar diabetes een koos Humberto uit als ‘held’ voor de reportage DON Helden, een fotoshoot waarbij mensen met diabetes met hun held zijn gefotografeerd. Humberto zegt hierover: “Ik kan alleen maar trots zijn op het feit dat Kelly mij überhaupt genoemd heeft, dus ik sta hier in bescheidenheid. De cover is niet mijn cover, het is vooral Kelly die het doet, samen met mij, samen met elkaar om uiteindelijk DON sterker te maken.”

Nieuwsgierig? DON Magazine ligt in de winkel voor € 4,95. De opbrengst van het DON Magazine gaat naar diabetesonderzoek.
facebook google plusCover DON Magazine HR