logo bloedsuiker
    Mei 2015
Stem op Feline,
Miss Teen Beauty Noord Holland
Op 28 juni staat Feline Gast in de finale van de Miss Teen Beauty Noord-Holland. Feline is achttien en heeft diabetes type 1 sinds haar kinderjaren. Haar grote droom, danseres worden, heeft ze door haar diabetes niet kunnen realiseren. Maar Feline is niet voor één gat te vangen en inmiddels runt de achttienjarige een eigen agency voor danseressen, modellen en promotiedames. Naast de boekingen, regelt ze ook kostuums, haar en  make-up.

Via Facebook
“Met diabetes kun je gewoon meedoen aan een missverkiezing”Eind vorig jaar werd ze via Facebook benaderd door iemand van de organisatie van Miss Teen Beauty Noord Holland. Eerst nam Feline het niet zo serieus, maar ze gaf zich toch op. Ze zegt: “Het zou fantastisch zijn als ik andere meiden met diabetes kan laten zien dat je met diabetes gewoon kan meedoen aan een missverkiezing! Ik kan iedere stem gebruiken. Als ik door deze ronde kom, ga ik door naar de finale voor Miss Teen Beauty of Holland. Ik hoop dat ik diabetes type 1 zo op een positieve manier onder de aandacht kan brengen.”

Stem door te sms’en
Wilt u Feline steunen? Sms dan - POLL NoordHolland Feline - naar 3010
(€ 1,10). Stemmen kan tot 28 juni. Meer informatie vindt u op www.missbeautynetherlands.com. Hier zijn ook kaarten voor de missverkiezing verkrijgbaar.

Lees hier een interview met Feline
facebook google plusfeline 1


feline 2