logo bloedsuiker
    Februari 2015
Fietsen in NYC voor diabetes!
Thomas Braun, bekend van de boeken ‘Ga toch fietsen!’ en 'Blijven Genieten!', gaat in mei 2015 de Gran Fondo New York fietsen voor het Diabetes Fonds. Braun roept fietsers op om zich aan te sluiten bij zijn team.

“Ik heb op meer mooie plekken in de wereld gefietst, maar dit gaat echt een hoogtepunt worden. New York; het centrum van de wereld’, aldus Braun. “Ik zie mezelf al met uitzicht op de skyline van New York over de Washington Bridge fietsen, waar normaal duizenden auto’s rijden. Dat lijkt me zo onwerkelijk. De klim met 2500 hoogtemeters maakt de uitdaging compleet.”

Iedereen kan meedoen
“Ervaren fietsers of mensen die – net als ik – hun leven drastisch willen omgooien en gezond willen gaan leven” “Ik fiets mee voor het Diabetes Fonds en wil graag een team samenstellen van zo’n twintig fietsers. Ervaren fietsers of mensen die – net als ik – hun leven drastisch willen omgooien en gezond willen gaan leven. Gran Fondo is pas half mei, dus het is een haalbaar doel voor iemand die nog nooit heeft gefietst en een mooie uitdaging voor de ervaren fietser. Met zijn allen gaan we ervoor.”

Meedoen voor het Diabetes Fonds
“Ik weet van dichtbij hoe groot de impact van diabetes is. Mijn buurjongetje van negen jaar heeft diabetes. Altijd is hij er mee bezig. Hij moet zichzelf insuline toedienen, in zijn vingers prikken en erbij nadenken wat hij eet of drinkt. Ik moet er niet aan denken dat mijn kinderen het krijgen. De impact op een gezin is enorm. Ik weet dat onderzoek zin heeft. Daarom hoop ik dat jullie samen met mij voor het Diabetes Fonds willen fietsen.
Ik heb super veel zin in de Gran Fondo New York. Ga je met me mee? Sponsoren mag natuurlijk ook!”

Inschrijven en sponsoren kan op onderstaande site:
http://www.granfondony.nl/diabetesfonds/thomasbraun
facebook google plusThomas Braun[2]
Thomas Braun: “Ik weet van dichtbij hoe groot de impact van diabetes is. Mijn buurjongetje van negen jaar heeft diabetes