logo bloedsuiker
    December 2, 2014
Borrelen in Nijmegen met Stichting ééndiabetes

Stichting ééndiabetes organiseert een aantal keer per jaar borrels voor mensen met type 1 diabetes (18+). Gewoon om een gezellige avond te hebben en elkaar beter te leren kennen. De laatste borrel was vrijdag 14 november in het Koetshuis in Rotterdam op Wereld Diabetes Dag en was erg gezellig! Om iedereen de gelegenheid te geven naar een borrel van deze stichting te komen, organiseren ze de avonden in verschillende steden in Nederland.

Vrijdag 9 januari 2015
De eerstvolgende borrel vindt plaats op vrijdag 9 januari 2015 in Nijmegen.
Vanaf 20.30 uur tref je de mensen van Stichting ééndiabetes in café de Fuik, Eerste Walstraat 6 in het centrum van Nijmegen. Drankjes en vervoer zijn op eigen kosten. Er is geen eindtijd, iedereen kan blijven zolang het gezellig is!

Aanmelden kan via het Facebook evenement in de Facebookgroep 'Jongvolwassen en diabetes' of via inge@eendiabetes.nl. Kun je niet op deze datum of is het te ver weg? Houd dan deze link in de gaten voor de volgende borrels: http://www.eendiabetes.nl/Home/TabId/148/ArtMID/1122/ArticleID/223/Overzicht-van-de-233233ndiabetes-Borrels.aspx

 

facebook google plus