logo bloedsuiker
    December 2, 2014
Win een bloeddrukmeter

Wat is de functie van glucagon?

A. het stopt de werking van insuline
B. het laat de glucosewaarde in het bloed stijgen
C. het zorgt ervoor dat de alvleesklier tot rust komt
D. het voorkomt dat de nieren glucose uitscheiden

Het juiste antwoord vindt u in deze nieuwsbrief.

Mail het goede antwoord voor 20 januari 2015 naar info@bloedsuiker.nl. Onder de inzenders verloten we een bloeddrukmeter van Omron M3 met een adviesprijs van € 99,95.

In het vorige nummer vroegen we:

Een ander woord voor lipiden is:

A. vezels
B.  eiwitten
C.  vetten
D.  koolhydraten

Het juiste antwoord is C

Onder de deelnemers hebben we drie cadeaubonnen ter waarde van € 25,- verloot.  De gelukkige winnaars zijn Y. Kanters uit Goes, M. Hoogendoorn-Van den Broek uit Ouderkerk aan den IJssel en R. van der Laan uit Noordwijk. Van harte proficiat!

WINNAARS nieuwe aanmeldingen nieuwsbrief
In oktober 2014 verscheen de laatste papieren uitgave van Bloedsuiker. De nieuwsbrief van Bloedsuiker blijft bestaan en is sindsdien ook vernieuwd. In de laatste papieren uitgave riepen we de lezers daarom op een gratis abonnement op de nieuwsbrief te nemen. Onder de nieuwe aanmeldingen verloten we drie cadeaubonnen ter waarde van € 25,-. De gelukkige winnaars zijn: W. Mohr-T uit Eindhoven, R. Ravensbergen uit Twijnder en J. van den Boogaard uit Heerlen.
 
Wilt u de nieuwsbrief van Bloedsuiker ook gratis ontvangen?
U neemt een abonnement door hier op AANMELDEN NIEUWSBRIEF te klikken. U komt dan op een formulier terecht. Nadat u dit formulier heeft ingevuld en verzonden, ontvangt u iedere maand de gratis nieuwsbrief van Bloedsuiker in uw mailbox.

 

facebook google plusM3 HEM-7131


omron logo 85