logo bloedsuiker
    December 2014
Wil jij met JDRF naar Washington?
Van 13 tot en met 15 juli 2015 vindt het Children’s Congress plaats in Washington, in Amerika. Het doel van dit evenement is om de Amerikaanse overheid zover te krijgen 150 miljoen dollar te besteden aan diabetesonderzoek. JDRF Nederland mag één afgevaardigde naar Washington sturen om deze beslissing te beïnvloeden en daar te vertellen over zijn of haar leven met diabetes type 1.

Ben jij die kandidaat?
JDRF is op zoek naar iemand tussen de 12 en 17 jaar die zelf diabetes type 1 heeft en hiervoor graag meer aandacht wil creëren door te vertellen over zijn of haar leven. Daarnaast moet de kandidaat goed Engels kunnen spreken en niet mediaschuw zijn.  Dit is een prachtige kans voor ieder kind om te laten zien dat je met diabetes type 1 alles kan.

Over JDRF
JDRF is in 1970 in de Verenigde Staten opgericht door ouders van kinderen met type 1 diabetes. De organisatie heeft tot nu toe in totaal ruim 1,9 miljard dollar aan onderzoek gefinancierd in zo’n 27 landen. Hiermee heeft de organisatie bijgedragen aan nagenoeg alle wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van diabetes type 1. Sinds eind 2010 heeft Nederland een eigen JDRF-vestiging. Tot op heden heeft JDRF in Nederland voor ruim 20 miljoen euro aan baanbrekend onderzoek gefinancierd.

Aanmelden?
Ga naar: http://www.jdrf.nl/kom-in-actie/childrens-congress-2015/
facebook google plusflyer-1 website-700x989