logo bloedsuiker
    Uitgave 4 - 2014, jaargang 29
Informatie voor CZ-verzekerden
Begin dit jaar heeft zorgverzekeraar CZ haar inkoopbeleid gewijzigd. Dat betekent dat mensen met diabetes die bij CZ verzekerd zijn uitsluitend nog de bloedglucosemeters mogen gebruiken die op een CZ-lijst staan. Gebruikt u een meter die niet op deze lijst staat, dan zult u moeten overstappen op een meter die wel op de lijst staat.

Nieuwste ISO kwaliteitsnorm
Is er recent diabetes bij u ontdekt of gebruikt u insuline en moet u  overstappen op een nieuwe meter? Dan is de OneTouch® Verio®IQ-bloedglucosemeter wellicht een goede optie. Deze meter is erg betrouwbaar en voldoet aan de nieuwste nauwkeurigheidseis van de ISO kwaliteitsnorm*. De OneTouch® Verio®IQ-bloedglucosemeter staat op de CZ-lijst.

Verlichte strippoort
De OneTouch® Verio®IQ voldoet niet alleen aan de nieuwe ISO-norm, maar biedt nog een aantal extra voordelen. Zo hoeft de meter niet te worden gecodeerd vóór gebruik, is hij voorzien van een verlichte strippoort en biedt het hoge resolutie lcd-kleurenscherm u extra comfort.

Waarschuwingstechnologie
Bovendien heeft de OneTouch®Verio®IQ een Verio Pattern-waarschuwingstechnologie die actief op zoek gaat naar bloedsuikerpatronen. Indien nodig krijgt u een waarschuwingsmelding op het scherm.

Delica prikpen
De OneTouch®Verio®IQ werkt met de vertrouwde OneTouch® Verio®-teststrips. Deze nieuwe bloedsuikermeter wordt binnenkort geleverd met de nieuwe OneTouch® Delica®-prikpen en de OneTouch® Delica®-lancetten.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
0800 022 24 45 (gratis), of kijk op www.onetouch.nl

* ISO 15197:2013-kwaliteitsnorm. De ISO 15197-norm werd in 2003 ontwikkeld, en is op 15 mei 2013 herzien. Voor de implementatie van de herziene ISO 15197-norm geldt een overgangsperiode van drie jaar, die naar verwachting in mei 2016 zal aflopen.
facebook google plusotveriometer


delica pen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0800 022 24 45 (gratis), of kijk op
www.onetouch.nl