logo bloedsuiker
    Uitgave 2 - 2014, jaargang 29
Doe mee met de JDRF Walk
Dit jaar organiseert de JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundationd) voor de derde keer de JDRF Walk. Het evenement vindt plaats op 14 juni op stadslandgoed De Kemphaan in Almere. Het afgelopen jaar was de JDRF Walk een succes met circa 850 deelnemers en een opbrengst voor wetenschappelijk onderzoek naar diabetes tyoe 1 van maar liefst 92.500 euro.

Wat is de JDRF Walk?
De JDRF Walk is een evenement voor jong en oud. Het doel van de walk is om geld in te zamelen voor onderzoek naar het behandelen, genezen en voorkomen van diabetes type 1. In de periode voorafgaand aan 14 juni kunnen particulieren en organisaties een Walkteam starten en zich voor deelname aan een wandeltocht (circa 3 km) op de dag zelf laten sponsoren.
De JDRF Walk biedt mensen met  diabetes type 1, familie, vrienden en collega’s de gelegenheid met elkaar ervaringen uit te wisselen. Naast de wandeltocht zijn er meer gezellige en interessante activiteiten. Zo vertellen vooraanstaande wetenschappers over de laatste onderzoeksontwikkelingen op het gebied van diabetes type 1 en beantwoorden zij vragen. Ook is er live muziek en entertainment voor kinderen.

Aanmelden kan op www.jdrfwalk.nl
facebook google plusSneakers