logo bloedsuiker
    Uitgave 7 - 2013, jaargang 28
Tip: zelfgemaakte jam
Atie Zwaal stuurde de redactie van Bloedsuiker dit eenvoudige, lekkere en gezonde recept van zelfgemaakte jam.

Benodigdheden

- Doosje diepvriesfruit
- Eetlepel vruchtensap en/of klein beetje stevia

Bereidingswijze
Neem een doosje diepvriesfruit. Breng het met een eetlepel water of vruchtensap aan de kook en laat het fruit ontdooien. Zoetekauwen kunnen eventueel een klein beetje stevia toevoegen. Laat het afkoelen en u hebt een heerlijke vruchtengelei voor op uw brood of door de yoghurt. Op deze manier heeft u snel een eigen gemaakte jam en u kunt eindeloos variëren met fruitsoorten. Probeer ook eens bosbessen!
facebook google plus



blauwe bessen
Heeft u ook een lekker recept dat u met ons wilt delen? Mail het naar:redactie@bloedsuiker.nl