logo bloedsuiker
    Uitgave 7 - 2013, jaargang 28
Win een paar diabetessokken
Met de herfst en winter in het vooruitzicht heeft u vast behoefte aan een paar nieuwe sokken. Als u meedoet aan onderstaande prijsvraag, maakt u kans een paar diabetessokken t.w.v. € 22,-.
De sokken of kniekousen hebben geen knellende boord. Een
speciale breitechniek voorkomt het afzakken. De katoen/x-static kousen zijn antibacterieel, antistatisch, temperatuur regulerend en geur absorberend.

De vraag:
Mensen met diabetes hebben een verhoogde kans op schimmelinfecties, zoals candida. Kunt u deze schimmelinfectie behandelen met een dieet?

A. Ja, candida kan succesvol worden behandeld met een dieet
B. Nee, hier is geen wetenschappelijk bewijs voor

Het goede antwoord leest u in deze nieuwsbrief. U kunt uw antwoord tot 15 oktober mailen naar info@bloedsuiker.nl. Onder de juiste inzendingen verloten we drie paar diabetessokken t.w.v. € 22,-. De redactie van Bloedsuiker neemt contact op met de winnaars om te informeren naar de maat en kleurvoorkeur.

De vraag uit de vorige nieuwsbrief:
U staat in de supermarkt voor het schap met verschillende jamsoorten en wilt kiezen voor een jam met veel vruchten en niet te veel suiker. Welke jam belandt in uw boodschappenmandje?

A. Bonne Maman Aardbeien Confiture
B. Roosvicee Rozenbotteljam
C. Zonnature Zonnefruit Aardbeien
Het juiste antwoord was C.

De winnaars uit de vorige nieuwsbrief:

De winnaars zijn A. Zwaal uit Nunspeet, D. van der Heem uit Zwolle en A.W. Jochem uit Den Haag. Van harte proficiat! Zijn ontvingen het boek ‘Eibertje Kiest.... ‘ van Eibertje van Halteren

Prijs gemist?
Mocht u niet in de prijzen zijn gevallen en toch belangstelling hebben voor het boekje ‘Eibertje Kiest', waarmee u veel calorieën kunt besparen in de supermarkt, dan kunt u het via deze link alsnog bestellen voor € 15, -. www.eibertjekiest.nl/

facebook google plusdiabetic-crabyon


Cover eibertje kiest