logo bloedsuiker
    Uitgave 1 - 2013, jaargang 28
Nieuwe vakantiejaargids voor mensen met een beperking!
GGG (Geniet, Gemak en Gebruik) en ECT Zorgvakanties organiseren groepsreizen voor mensen met en zonder lichamelijke beperking en mensen die wel of geen extra zorg nodig hebben. Met een aangepast reistempo, rolstoeltoegankelijke accommodaties en aangepaste vervoersmogelijkheden, wordt een vakantie voor iedereen mogelijk.

De jaargids 2013 is een omkeerbare dubbelgids. Aan de ene kant kunt u in de GGG-jaargids alle informatie lezen over de services, zorg en welzijn die geboden wordt. Aan de andere kant van de gids vindt u het volledige reisprogramma van ECT Zorgvakanties.

Het reisprogramma van ECT Zorgvakanties bevat in 2013 uiteenlopende bestemmingen in heel Europa. U kunt naar keuze varen, vliegen of met de bus reizen. Er zijn diverse nieuwe bestemmingen waaronder Malta, Bad Driburg (Duitsland), Interlaken (Zwitserland) en Turgutreis (Turkije). 

Nieuw dit jaar zijn de cruises naar de Noorse fjorden of de Canarische Eilanden. Reist u graag met de boot maar blijft u liever dichterbij huis; bekijk dan onze vaarvakanties in Nederland, België of Duitsland.

Gratis aanvragen jaargids

U kunt de GGG-jaargids/ECT Zorgvakanties reisprogramma 2013 gratis bestellen via (088) 328 03 28 of info@ggg-pas.nl. Of kijk op www.ggg-pas.nl.

Voor meer informatie over ECT Zorgvakanties belt u T (088) 328 00 00 of kijkt u op www.ect-zorgvakanties.nl.

facebook google plusECT Zorgvakanties Reisprogramma omslag