logo bloedsuiker
    Uitgave 4 - 2012, jaargang 27
Win het zakboekje voor gezonde voeding
In het boekje ‘Calorieën alfabet, zakboekje voor gezonde voeding'* staan ca. 2500 voedingsmiddelen met hun GI (Glykemische Index) genoemd. De GI zegt iets over de snelheid waarmee koolhydraten als glucose in het bloed worden opgenomen. Voeding met een lager GI geeft lagere pieken in uw bloedglucose dan voeding met een hoge GI.
 
DOE MEE EN WIN

Wat is juist?
A: Van erg gaar gekookte pasta stijgt uw bloedglucose sneller dan van al dente (minder gaar) gekookte pasta

B: Van erg gaar gekookte pasta stijgt uw bloedglucose minder snel dan van al dente (minder gaar) gekookte pasta

U vindt het antwoord in deze nieuwsbrief van Bloedsuiker. Stuur uw antwoord voor 16 juli 2012 naar redactie@bloedsuiker.nl. Onder de goede inzendingen mogen we van Uitgeverij De Toorts vijf exemplaren verloten van het boekje *‘Calorieën alfabet, zakboekje voor gezonde voeding'.

De winnaars maken wij bekend in de nieuwsbrief van 20 juli.

*Ter waarde van € 6,--
facebook google plus



GI boekje prijsvraag