logo bloedsuiker
    Uitgave 3 - 2012, jaargang 27
Fietsen en wandelen voor diabetes

Houdt u van wandelen en fietsen en draagt u graag bij aan een betere behandeling en genezing van diabetes? Dan kunt u de eerste twee weekenden van juni gaan wandelen en fietsen voor diabetes.

Wandelen voor diabetes
JDRF Nederland (Juvenile Diabetes Research Foundation) organiseert op zaterdag 2 juni een wandelevenement, de JDRF Walk. Het doel van dit evenement is geld op te halen voor diabetesonderzoek. U kunt meedoen door een team te vormen met familie, vrienden en/of collega's. Alle deelnemende teams kunnen geld bijeenbrengen. De opbrengst wordt geïnvesteerd in het voorkomen, genezen en behandelen van type 1 diabetes. Lees meer over deze organisatie of de JDRF Walk op www.jdrfwalk.nl.

Fietsen voor diabetes
Stichting Toer de Almere organiseert zondag 10 juni voor de derde keer een fietstoerevenement met als doel geld in te zamelen voor chronisch zieke mensen. Ook dit jaar gaat de opbrengst weer naar de Diabetesvereniging Nederland. Camping Waterhout in Almere is de nieuwe startlocatie voor de fietstocht van 15, 30, 60 of 100 kilometer. Naast het fietsen wordt er weer een markt georganiseerd met activiteiten voor jong en oud. Er zijn optredens en diverse kraampjes. Ook kunt u net als vorig jaar weer laten testen of u diabetes heeft. Meer informatie: www.toerdealmere.nl.

facebook google plusjdrf Sneaker 2
Wandel diabetes de wereld uit. Zaterdag 2 juni


Poster-2012-2-778x1024
Fietsen voor de Diabetesvereniging Nederland. Zondag 10 juni