logo bloedsuiker
    Uitgave 3 - 2011, jaargang 26
OPROEP voor oud-deelnemers DVN-kindertehuizen
Ontmoetingsdag voor oud-deelnemers DVN-kindertehuizen

Vorig jaar stond er een stukje in “Bloedsuiker” over mijn diabetesverleden. Dit was voor Elly Vis reden om contact met mij op te nemen met de vraag: ‘Ben jij die Piet Smits die vroeger in “Huis ter Duin” in Egmond aan Zee en later in “Bos en Duin” te Huis ter Heide is geweest?’ En ja dat ben ik. Dus na ruim 56 jaar kwamen we op deze manier weer in gesprek. Wij vonden het beiden erg leuk om weer van elkaar te horen. Een heleboel namen werden uitgewisseld, zoals: ‘ken je die nog, en die’. Hierdoor kwam ik op het idee om via “Bloedsuiker ”en “Diabc” te proberen een ontmoetingsdag te organiseren.

Een oproep dus aan alle mensen die in de jaren 1954-1960 als kind met diabetes (in groepsverband) een aantal vakantieweken hebben doorgebracht in één van de kindertehuizen. Ik heb er nog steeds leuke herinneringen aan. Ik hoop dat veel mensen die aan deze vakantieweken hebben deelgenomen interesse hebben in een ontmoetingsdag om de herinneringen van toen nog eens op te halen.

Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dit dan zo snel mogelijk, we proberen deze bijzondere dag in mei te realiseren. 

Reageren kan via e-mail pietenminysmits@hetnet.nl of telefonisch 01 62 68 31 38 of 06 10 17 18 34 onder vermelding van naam, adres, (eventueel) e-mailadres en telefoonnummer.

Er zijn al negentien aanmeldingen binnen.

Piet Smits, Made
facebook google plusBoschenDuin


HuisterDuin