logo bloedsuiker
    Uitgave 3 - 2010, jaargang 25
Nieuw: glucosemeter
Voor iedereen die insuline gebruikt en regelmatig zelf beslist over zijn of haar behandeling, is er OneTouch® Verio®. Deze bijzondere meter bevat de gepatenteerde OneTouch® GlucoFilter™. Die zorgt ervoor dat interfererende stoffen, die door andere meters gemist worden, uitgefilterd worden, of stelt het resultaat bij ¹.

Nauwlettend
Als je zo laag mogelijke waarden nastreeft, weet je misschien hoe belangrijk het is, om voor die lage waarden op je meteruitslag te kunnen vertrouwen. Je wilt namelijk niet te laag komen te zitten, waardoor je een hypo krijgt. Vergelijk het maar met een brandstofmeter in de auto. Als je tank nog meer dan halfvol is, vind je het waarschijnlijk niet erg interessant om te weten hoeveel benzine je nog hebt. Maar als het lampje op het dashboard brandt, omdat je met het laatste restje benzine rijdt, hou je iedere daling nauwlettend in de gaten. OneTouch® Verio® geeft je daarom het vertrouwen om nog beter beslissingen te nemen over je insulinedosering, dieet en lichaamsbeweging.

Schermverlichting
Zoals je van alle OneTouch® glucosemeters gewend bent, is ook OneTouch® Verio® heel gemakkelijk in het gebruik. Een testtijd van 5 seconden, je hebt heel weinig bloed nodig (0,4 µl), er is schermverlichting en de meter hoeft niet gecodeerd te worden. Bovendien wordt het druppeltje ontzettend snel opgezogen – binnen tienden van seconden.

Meer weten?
Uw diabetesverpleegkundige zal u alles kunnen vertellen over deze bijzondere glucosemeter. Of bel de gratis OneTouch®-lijn via 0800 – 022 24 45, mail naar service@onetouch.nl of bezoek onze website www.onetouchverio.nl.

1.    Specifiek met betrekking tot maltose in vergelijking met andere algemeen verkrijgbare glucosemeters

facebook google plusVerio Meter mmol hi-res


Verio-Verpakking-Set