logo bloedsuiker
    Uitgave 01 - 2008, jaargang 23
Meld u aan voor DiabetesLIVE over diabetes en stress op donderdagavond 24 april

Op 24 april vindt de tweede internetuitzending van DiabetesLIVE plaats. Onderwerp van de tweede editie is het succesvol omgaan met diabetes en stress in het dagelijks leven. Aan het woord komt Frans van der Horst die in het kader hiervan een onderzoek heeft gedaan aan de Universiteit van Maastricht. We volgen een aantal mensen in stressvolle situaties. Onder andere een schaatser tijdens een belangrijke wedstrijd en een bungee jumper. Deskundigen bespreken deze voorbeelden live met deze personen.

Interactieve live uitzending
DiabetesLIVE belicht nuttige informatie voor mensen met diabetes tijdens een interactieve live uitzending op internet. De eerste editie ging over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van diabetes. Dit was meteen een succes, ruim 3000 mensen waren online en 100% van de ondervraagde kijkers wilde meer!

Meld u aan
Ook u kunt meedoen! Want tijdens de uitzending kunt u vragen stellen aan de sprekers en reageren op stellingen. DiabetesLIVE wordt uitgezonden via internet op 24 april van 19.30 uur tot 20.30 uur. Het enige wat u nodig heeft, is een computer met een snelle internetverbinding. Wilt u de uitzending volgen dan kunt u zich aanmelden op www.diabetesLIVE.nl. Hier kunt u ook de eerste uitzending bekijken.
DiabetesLIVE is een initiatief van LifeScan, fabrikant van de OneTouch® Ultra® bloedglucosemeters, en de Diabetesvereniging Nederland (DVN).

facebook google plusdiabeteslive stress